Heerenhoek.nl | Dorpsraad is teleurgesteld over afblazen herinrichting Marktstraat
16910
post-template-default,single,single-post,postid-16910,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Dorpsraad is teleurgesteld over afblazen herinrichting Marktstraat

Dorpsraad is teleurgesteld over afblazen herinrichting Marktstraat

De dorpsraad van ’s-Heerenhoek heeft in een brief aan de gemeenteraad van Borsele zijn teleurstelling uitgesproken over het niet beschikbaar stellen van de benodigde financiële middelen voor het herinrichten van de Marktstraat in hun dorp.

De dorpsraad zegt in zijn brief dat de herinrichting van de Marktstraat een al langer slepende kwestie is, die op korte termijn om een oplossing vraagt. De straat vormt een gevaar voor de inwoners van het dorp omdat het wegdek erg ongelijk ligt. Valpartijen met alle mogelijke gevolgen met name voor oudere mensen zijn met de huidige staat van de straat niet uit te sluiten. Ook de boomspiegels dienen zo snel mogelijk te worden aangepakt.

Tevens wijst de dorpsraad er op dat in het recente verleden er in meerdere dorpen van de gemeente Borsele masterplannen zijn uitgevoerd, die miljoenen euro’s aan investeringen vergden. In het derde grootste dorp (qua inwoneraantal) van de gemeente zijn ze in de laatste jaren nog nooit verblijd met een dergelijk plan. Een relatief kleine financiële investering voor deze herinrichting, moet volgens de dorpsraad toch tot de mogelijkheden behoren.

Zij verzoeken dan ook dringend om uw besluit te herzien en alsnog het benodigde krediet voor de herinrichting van de Marktstraat op korte termijn beschikbaar te stellen.